Camera supraveghere video Mobotix C26 IP, 6MP, 360 grade

Lei2,999

Camera de interior 360 °. Pentru plafoane suspendate.
C26 este cea mai mică cameră foto emisferică de 6 MP și este dotată cu trei cleme pentru o instalare ușoară în tavane suspendate, cum ar fi o iluminare cu halogen. Este echipata cu teleobiectiv performant și montata deasupra unei caselor de marcat, C26 ofera o caliate video detaliata a conținutului permitand citirea numerelor de serie ale bancnotelor.

Cu un diametru de numai 12 centimetri / 4,7 inch și o greutate de aproximativ 200 de grame, C26 este cel mai mic și mai ușor sistem video HEMispheric MOBOTIX complet pentru montarea pe tavan în interior (clasa de protecție IP 20, 0 până la 40 ° C / 32 până la 104 ° F). Printre caracteristicile standard se numără senzorul de zi sau de noapte sensibil la lumină, cu tehnologia Moonlight 6MP, cardul de memorie microSD și cel mai recent software de cameră, inclusiv Mx Activity Sensor și instrumentele de analiză video Mx Analytics (numărarea persoanelor și obiectelor, afișarea pe hartă a zonelor cu trafic ridicat). Tehnologia integrată de 6MP Moonlight facilitează imagini cu contrast ridicat fără mișcare de mișcare, chiar și în conditii slab iluminate.

Zone de aplicare tipice pentru camerele de interior MOBOTIX:
– Aplicații interioare în magazine, supermarket, clădiri publice, spații comerciale și expoziții, hoteluri și facilități de recreere, în clădiri rezidențiale și pentru supravegherea proceselor de producție industrială.

Instalator certificat Mobotix – OptiX SECURITY SYSTEM –
– Consultanta – Proiectare – Instalare – sisteme securitate profesionale;
– Garantia lucrarilor executate – Suport tehnic acordat de personal autorizat IGPR;
– Echipa tehnica mobila – Suport nonstop online – la cerere in functie de necesitatea clientului instalare in afara orelor de program
– Mentenanta gratuita 2 ani (extinsa la 3 ani in cadrul unui contract de mentenanta) pentru sistemele IP Business achizitionate de la noi

Oferta pret valabila in limita stocului disponibil!

Listing ID: 8455bd6c8913e804

Additional Info

Adresa e-mail de contactoffice@optix.ro
Numar de telefon0740610273
Tipul AnuntuluiVand