Vind hale in Cicirlau linga EATON

€ 150,000

FABRICA DE PANOURI CICIRLAU-VII

 

Situare : 13km de orasul Baia Mare , 8 Km de aeroport

Suprafata teren : aprox  0,8 Ha , imprejmuit , alei de acces betonate , acces TIR

Facilitati : alimentare cu energie electrica , putere instalata : 200kW , distribuita                                          pe 2 cabluri magistrale , din transformator , cu baterie de condensatori pentru corectarea energiei reactive

Alimentare cu apa potabila din 2 fintini dotate cu hidrofoare  –una pentru birouri , una pentru vestiare si uscatoare

Canalizarea este deversata in 2 fose septice vidanjabile de 18 si 6 mc.

Incalzirea cladirii de birouri este asigurata de o centrala termica pe lemne de 40kW , iar incalzirea halei si functionarea uscatoarelor este asigurata de o centrala termica pe lemne , rumegus , deseuri

Constructii :

  1. Hala productie             L=100m , l=12m ,H=3,5m , construita din prefabricate de beton armat izolate , dotata cu ferestre termopan , 3 usi de acces personal si poarta cu deschiderea de 7x3m.                                                                      Incalzirea este asigurata de o retea de termoficare cu calorifere si 3 aeroterme.

Energia electrica este distribuita utilajelor din 2 tablouri electrice dotate cu sigurante automate.

  1. Cladirea de birouri L=20m , l=10m , H=3m , construita din BCA , impartita in : -birou manager cu baie proprie ,intrare separate , – birou productie cu acces la baie proprie , – magazie , – camera tehnica vestiar , – sala de mese  , -grup social din 2 WC si spalator , incalzire cu calorifere din fonta/ acoperis terasa , se poate ridica inca un etraj pluis mansard.
  2. Sopron gater L=42m , l=14m , H=6m este o structura din stilpi si grinzi de beton , cu fundatie solida si platforma betonata 40cm grosime beton armat, poate fi inchisa cu panouri sandwich.
  3. Centrala termica-uscatoare L=36m , l=12m , H=4m , construita pe structura de beton armat cu pereti din BCA , este compartimentata in : vestiar , grup social , atelier mecanic , magazii , spatiu productie , 2 uscatoare de 50mc cherestea , comandate de microcontroller. Casa centralei termice adaposteste si comanda celor 2 uscatoare si sistemul de pompare .

 

 Terenul si cladirile sint intabulate si lipsite de sarcini financiare.

Listing ID: 74758e218ec2478c

Additional Info

Numar de telefon0729515559
Adresa e-mail de contactbirleovidiu@yahoo.com
Tipul anuntuluiVand